Cinci olteni

Cinci olteni vin la Bucuresti sa se angajeze gardieni publici. La prezentare, comisia le spune sa iasa in curte si sa isi masoare inaltimea. Ies astia si se chinuie sa se urce unul in carca altuia, toti cinci, dar pe la trei, patru mereu cadeau. Trece un moldovean pe acolo si ii intreaba. – Ai si fasiti ai aisi? – Pai uite, bai vericule, ca vrem sa ne angajam si ne-au zis astia sa ne masuram inaltimea si nu putem sa stam unul peste altul sa ne masuram. – Pa di ci nu va puniti voi icisa intinsi unu cu chisioarili la capu lu selalat si masura-tza-va asa. – Bai, adica tu ne crezi prosti. Astia ne-au zis sa ne masuram inaltime, nu lungimea.

O ZProstie

|Un oltean a ajuns in Bucuresti.Si a vazut un restaorant cu numele ‘Ca la mama acasa’ . El intra si comanda tot meniu.Manca si bea pe saturate,la sfarsit cand voi sa plece chelneru ii ceru sa platesca.El reprosa:we,tu platesti la mata acasa mancarea?:))=))

AJUTOR MATERIAL

|Un primar sicu scretarul de la primarie merg prin sat pe la oameni necajiti si ii intreaba de ce duc lipsa.Ajung si la poarta lui bade Ion,si il intreaba de ce are nevoie: -Bade Ioane ce iti lipseste matale,costum ai? -Nu ,raspunde badea Ion. -Trecel cu un costum zice primarul catre secretar. Cravata ai? -Nu. -Trecel si cu o cravata. -Pantofi ai? -Nu. -Trecel si cu o pereche de pantofi. -Dar p— ai? -Numai am ca s-a tras in burta ca la cal. -Taie tot si d-ai o p— zice primarul catre secretar.