Archiva Categoriei » Bancuri Olteni «

olteanu si ardeleanu

|

ia armata la adunare

“Comandantul Ba daca sunteti prosti si nu tineti minte luati-va un carnetel si notati. Uite eu am doua (faza este ca s-a intamplat de-adevaratelea la fostul liceu militar in craiova)”

Oltenii si castravetii

|De ce nu mananca oltenii castraveti? Ca nu le incape capul in borcan.

olteni

#NAME?

Vinul

In seara fiecarei zile se organizeaza o licitatie de vinuri. In prima seara, francezul: – Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob. Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%. Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data. A doua seara, spaniolul: -Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%. Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data. A treia seara, olteanul: – Doamnelor, va prezint zaibarul pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele! Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare Americanca, pragmatica de felul ei, intreaba: – Domnu’ oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa? – De dulce, doamna, de dulce…

improvizatia olteneasca

“Cum fac oltenii un gard ? Bat 3 pari si scriu etc ! “

Olteni vs Moldoveni

|un olten il intreaba pe un moldovean:-ba la voi mortu se ingroapa cu popa…moldoveanu:-nu ma la noi popa ramane afara!!!

improvizatia olteneasca

“Cum fac oltenii un gard ? Bat 3 pari si scriu etc ! “

de ce stau oltenii cu tarnacopul in fata televizorului

|De ce stau oltenii cu tarnacopul in fata televizorului? daca se strica un canal sa sape altul

citeste cu ff mare atentie

“Doi militieni intra intr o biblioteca! Bibliotecara ii intreaba: nu va suparati