Vinul

In seara fiecarei zile se organizeaza o licitatie de vinuri. In prima seara, francezul: – Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob. Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%. Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data. A doua seara, spaniolul: -Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%. Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data. A treia seara, olteanul: – Doamnelor, va prezint zaibarul pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele! Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare Americanca, pragmatica de felul ei, intreaba: – Domnu’ oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa? – De dulce, doamna, de dulce…

Cinci olteni

Cinci olteni vin la Bucuresti sa se angajeze gardieni publici. La prezentare, comisia le spune sa iasa in curte si sa isi masoare inaltimea. Ies astia si se chinuie sa se urce unul in carca altuia, toti cinci, dar pe la trei, patru mereu cadeau. Trece un moldovean pe acolo si ii intreaba. – Ai si fasiti ai aisi? – Pai uite, bai vericule, ca vrem sa ne angajam si ne-au zis astia sa ne masuram inaltimea si nu putem sa stam unul peste altul sa ne masuram. – Pa di ci nu va puniti voi icisa intinsi unu cu chisioarili la capu lu selalat si masura-tza-va asa. – Bai, adica tu ne crezi prosti. Astia ne-au zis sa ne masuram inaltime, nu lungimea.

O ZProstie

|Un oltean a ajuns in Bucuresti.Si a vazut un restaorant cu numele ‘Ca la mama acasa’ . El intra si comanda tot meniu.Manca si bea pe saturate,la sfarsit cand voi sa plece chelneru ii ceru sa platesca.El reprosa:we,tu platesti la mata acasa mancarea?:))=))