Archiva Categoriei » Bancuri Nebuni «

HoMO

|Dialog pe culoarele Parlamentului: -A,nu-s ceea ce crezi… -Anus esti dumneata !!

Nehotarare

|Doi nebuni se arunca de pe un bloc de 99de etaje.Cand sar unul intreaba pe celalalt:-Iti e frica ma? -Nu. Ajung la etajul 50…-Ti-e frica ma? -Nu prea…Ajung la etajul 10…-Ti-e frica ma? -Da! -Atunci hai inapoi.

NEBUNII SI CELE 100 DE GARDURI:))

“20 DE NEBUNI se hotarasc sa evadeze din senatoriu…zis si facut Intr-o dimineata trec in actiune. incep sa sara gardurie 100 la numar.. sar ce sar incepe conducatorul dupa 70 de garduri.._ma mai puteti?:-putem…-Bine atunci hai mai departe mai sar ce sar…inka 20 ma mai puteti?am sarit deja 90..-NU ..NUMAI SCHEFU..SUNTEM RUPTI.. -Bine atunci hai inapoi”"”"”"”

:))

|Un homosexual la doctor: -Sunt taree ingrijorat…pe zi ce trece scula mea se face din ce in ce mai neagra. -Domnule,zice doctorul sa-i spui prietenului tau sa nu se mai stearga la fund q indigo.

Nebunul cel Destept

|La un spital de nebuni se face o inspectie sa vada care sunt nebuni si care nu. Doctorul il invita pe primul si il intreaba: -Cum te cheama? -brrr..rrrr.rrrr.rrr.rrrrrrrrrrr lasama in pace ca sunt in cursa trebuie sa castig cursa de motociclete. -Bine sa intre al doilea. -Cum te cheama? -Vrm..vrmmm.rmmm.rm.mmmmmmm nu esti normal vrei sa ma accidentez sunt in spatele celui de pe primul loc lasama in pace ca trebuie sa castig cursa de raliuri. -Foarte bine sa intre al treilea. -Cum te cheama? -Ion -Cat fac 2+2? -4 -Excelent esti liber sa pleci acasa felicitari te conduc pana la poarta spitalului. Ajung la poarta spitalului iese Ion pe poarta si incepe: -Trm.trm..trm..trm trrm Il intreaba doctorul: -Dar ce sa intamplat? -Intorc TIR-ul ca de astia 2 n-am avut loc

Nebunii si vopseaua

“Directorul sanatoriului da orn sa se vopsearca gardurile din imprejurul sanatoriului cu rosu,,,zis si facut a doua zi iese directoru la plimbare,,in curte,,nu mai e vopseaua pe garduri,,nebunii o mancasera..Iara da ordin sa se vopseasca gardurile in rosu,,iara o mancara nebunii.. A 3 a zi le vopseste in verde ca nu mai aveau rosu..iese directorul si vede nebunii insirati langa gard ca se uita la soare,,si i intreaba: -Da voi ce faceti mah? -ASTEPTAM SA SE COACA… =))=))=))=)))”

CoCosu:D:))

|-Care este animalul cel mai homosexual?? -Cocosul!Toata viata reguleaza gainile numai in fund.

vizita

|vine doctorul la vizita si ii gaseste pe toti nebunii raniti, unii cu maini rupte altii cu picioarele sii intreaba: – Ce ati patit?, unul dintre ei raspunde: -Doctore vezi linia aia trasata jos?, am incercat sa trecem pe sub ea

NEBUNU

“Intuneric… intr-un cimitir.. un gropar blazat sapa o groapa… noaptea, (ca ziua era prea alcolizat sa poata munci). Un schelet iese dintr-un mormint vecin si incearca sa-l sperie.. omu` scarbit.. mait trage doua fumuri din Carpati si-si vede de treaba.. Scheletul tot mai insistent .. nu renunta .. il ia prin invaluire.. si iar sare sa-l ingrozeasca.. Groparu` nimic.. .. scheletul .. dezamagit.. se indeparteaza si da sa sara gardul cimitirului.. Groparul pune mina pe lopata si-i fute una de-l darima de pe gard… “”Ridem, glumim.. da nu parasim incinta, da…?!”"”

ce zicetzi voi akm de adevaratelea:D

|-Care-i asemanarea intre un haker si un homosexual?? -Amandoi vor sa intre prin DOS!