Archiva Categoriei » Bancuri Nebuni «

poata ptr un prieten

“deci acest banc e o prieten(a) Incepi asa ii spui tu si cu mn intr-o excursie, gasim un sandvis, si intrebi cine il mananca tu sa eu(dak el spune k el nici o problema), mergeti ce mergeti gasiti o sticla de suc, intrebi din nou cine o beau tu sau el(la fel dak spun k el la nici o problema, ii spui k mergeti mai departe si gasiti un dop cine si baga in cur( si mai toti spun k tu s til bagi in cur, tu ii spui ok), mergeti mai departe si dati de un poponar ce cine f**e in cur il intrebi, pe mn sau pe tine, el o sa spuna k tu, dar tu ii spui k ai dop deci el il f**e in cur. “

doi nebuni

|Doi nebuni vroiau sa evadeze de la ospiciu,noaptea.Primul ii zice celuilalt :hai ca aprind eu lanterna si tu mergi pe raza. -Ce sunt nebun?La jumate sa stingi lanterna si sa cad pe jos?

Test nebun

“Un inspector vine la o casa de nebuni si le da acestora un test: -Cat face 7+7? Un nebun raspunde: – 1782 ! – NU! Alt nebun: – Miercuri! -NUUU ! Dupa care un alt nebun: – 14 ! -Bravooo! Cum ai facut? -Pai am impartit pe 1782 la miercuri.”

Nebunul si scrisoarea

|Un nebun scria o scrisoare. Un tip vine si il intreaba cui ii scrie scrisoarea. Nebunul zice: – Mie. – Si ce scrie in ea? – Nu stiu, ca inca nu am primit-o!

ion si maria

|maria cauta sa se marite si asi dorea un barbat dotat sa nu duca lipsa de placere toata viata.asa la gasit into noapte pe ion .sau intalnit si se pregatea sa se bage in pat.ion isi luase o camasa de noapte cam prea lunga pe el .maria cand il vede il intreba . bine ma ioane dar asa te bagi in pat?? la care ion raspunde. dapai cum tu marie? maria raspunde.pai asa imbracat? pai da raspunde ion. maria nici una nici doua ai ridica poalele in cap la ion si se mira tare cand vede ce dotat e ion.oooaaa ioane dar ce lunga e. ion falos ai spune. bine tu marie si stai ca nu ai vazut tot ca mai am acasa 1 metru de rezerva. la care maria spune . no ma ioane tu esti barbatul pe care il cautam

conopida

|in londra, intr-un supermarket, un gentleman se tot uita la o conopida.un angajat care spala pe jos il intreaba: -este ceva in neregula? gentlemanul: as dori sa cumpar doar jumatate din aceasta conopida! -imi pare rau, dar nu se poate! -vreau sa vorbesc cu managerul dumneavoastra! angajatul, nervos, intra in biroul managerului bombaind, fara sa observe ca gentlemanul era in spatele lui: -boss, e un tampit in magazin, care vrea sa cumpere o jumatate de conopida si nu intelege ca nu se poate! vazand ca managerul e disperat, se intoarce si-l vede pe gentlemanul in spatele lui. ca sa se salveze, spune in continuare: -si acest minunat domn doreste sa cumpere cealalta jumatate!

Muste

|UN nebun intr-un santoriu ,izgonea mustele imaginare. Doctorul intreaba: -De ce dai din maini asa de diperat? -Dau mustele astea la o parte -Si de ce le dai spre mine?

la spital

|O data cu venirea primaverii conducerea spitalului a decis ca ar trebui vopsit gardul si au ales rosu drept culoare. A doua zi gardul nu mai era vopsit asa ca lau revopsit. au tinut-o asa vreo saptamana intreaga pana nau mai avut vopsea rosie asa ca au cautat altceva si lau vopsit in verde! A doua zi toti nebunii alineati langa gard. Mirat directorul ii intreaba: -Cei cu voi aici? la care unu dintre ei: -Asteptam sa se coaca gardu!

HoMO

|Dialog pe culoarele Parlamentului: -A,nu-s ceea ce crezi… -Anus esti dumneata !!

Nehotarare

|Doi nebuni se arunca de pe un bloc de 99de etaje.Cand sar unul intreaba pe celalalt:-Iti e frica ma? -Nu. Ajung la etajul 50…-Ti-e frica ma? -Nu prea…Ajung la etajul 10…-Ti-e frica ma? -Da! -Atunci hai inapoi.