Test nebun

“Un inspector vine la o casa de nebuni si le da acestora un test: -Cat face 7+7? Un nebun raspunde: – 1782 ! – NU! Alt nebun: – Miercuri! -NUUU ! Dupa care un alt nebun: – 14 ! -Bravooo! Cum ai facut? -Pai am impartit pe 1782 la miercuri.”

vizita

|vine doctorul la vizita si ii gaseste pe toti nebunii raniti, unii cu maini rupte altii cu picioarele sii intreaba: – Ce ati patit?, unul dintre ei raspunde: -Doctore vezi linia aia trasata jos?, am incercat sa trecem pe sub ea

ion si maria

|maria cauta sa se marite si asi dorea un barbat dotat sa nu duca lipsa de placere toata viata.asa la gasit into noapte pe ion .sau intalnit si se pregatea sa se bage in pat.ion isi luase o camasa de noapte cam prea lunga pe el .maria cand il vede il intreba . bine ma ioane dar asa te bagi in pat?? la care ion raspunde. dapai cum tu marie? maria raspunde.pai asa imbracat? pai da raspunde ion. maria nici una nici doua ai ridica poalele in cap la ion si se mira tare cand vede ce dotat e ion.oooaaa ioane dar ce lunga e. ion falos ai spune. bine tu marie si stai ca nu ai vazut tot ca mai am acasa 1 metru de rezerva. la care maria spune . no ma ioane tu esti barbatul pe care il cautam

nebun

| un nebun se pisa pe geam. vine directorul spitalului de nebuni iar el se opreste se duce dupa colt iar incepe.fuge directorul la nebun si intreba: -de ce va opriti cand trec? -crezi ca is prost sa ma tragi de pisat in jos?

nebuni

|La un spital de nebuni…Nebunul cel mai destept ii aduna intr-o dimineata pe toti nebunii in fata spitalului si le spune…..Ba voi nu v-ati sa vedeti aceeasi curte?? nebunii ba da shefu…..Voi nu v-ati saturat sa vedeti acelasi magazin alimentar?? ba da shefu ..Voi nu v-ati saturat sa vedeti acelasi parc cu aceeasi oameni care se plimba prin el?? ba da shefu…..unu din ei intreaba si ce e de facut??? MUTAM spitalu….intr-un strigat ca la revolta toti se hotarasc ca dis de dimineata sa-l mute…Dimineata se face prezenta cine e si cine nu si de apuca de inpins pe spital….inping ei ce inping la care unl spune ca NU merge shefu…hmmmm jos hainela ca pun si eu mana…toata lumea jos hainele si se apuca pe inpins…inping ei ce inping o perioada la care unu dintre ei exclama…Gata shefu ca nu se mai vad nici hainele!!!

:))

|Un homosexual la doctor: -Sunt taree ingrijorat…pe zi ce trece scula mea se face din ce in ce mai neagra. -Domnule,zice doctorul sa-i spui prietenului tau sa nu se mai stearga la fund q indigo.