Archiva Categoriei » Bancuri Nebuni «

NEBUNII SI CELE 100 DE GARDURI:))

“20 DE NEBUNI se hotarasc sa evadeze din senatoriu…zis si facut Intr-o dimineata trec in actiune. incep sa sara gardurie 100 la numar.. sar ce sar incepe conducatorul dupa 70 de garduri.._ma mai puteti?:-putem…-Bine atunci hai mai departe mai sar ce sar…inka 20 ma mai puteti?am sarit deja 90..-NU ..NUMAI SCHEFU..SUNTEM RUPTI.. -Bine atunci hai inapoi”"”"”"”

:))

|Un homosexual la doctor: -Sunt taree ingrijorat…pe zi ce trece scula mea se face din ce in ce mai neagra. -Domnule,zice doctorul sa-i spui prietenului tau sa nu se mai stearga la fund q indigo.

Nebunul cel Destept

|La un spital de nebuni se face o inspectie sa vada care sunt nebuni si care nu. Doctorul il invita pe primul si il intreaba: -Cum te cheama? -brrr..rrrr.rrrr.rrr.rrrrrrrrrrr lasama in pace ca sunt in cursa trebuie sa castig cursa de motociclete. -Bine sa intre al doilea. -Cum te cheama? -Vrm..vrmmm.rmmm.rm.mmmmmmm nu esti normal vrei sa ma accidentez sunt in spatele celui de pe primul loc lasama in pace ca trebuie sa castig cursa de raliuri. -Foarte bine sa intre al treilea. -Cum te cheama? -Ion -Cat fac 2+2? -4 -Excelent esti liber sa pleci acasa felicitari te conduc pana la poarta spitalului. Ajung la poarta spitalului iese Ion pe poarta si incepe: -Trm.trm..trm..trm trrm Il intreaba doctorul: -Dar ce sa intamplat? -Intorc TIR-ul ca de astia 2 n-am avut loc

Nebunii si vopseaua

“Directorul sanatoriului da orn sa se vopsearca gardurile din imprejurul sanatoriului cu rosu,,,zis si facut a doua zi iese directoru la plimbare,,in curte,,nu mai e vopseaua pe garduri,,nebunii o mancasera..Iara da ordin sa se vopseasca gardurile in rosu,,iara o mancara nebunii.. A 3 a zi le vopseste in verde ca nu mai aveau rosu..iese directorul si vede nebunii insirati langa gard ca se uita la soare,,si i intreaba: -Da voi ce faceti mah? -ASTEPTAM SA SE COACA… =))=))=))=)))”

CoCosu:D:))

|-Care este animalul cel mai homosexual?? -Cocosul!Toata viata reguleaza gainile numai in fund.

vizita

|vine doctorul la vizita si ii gaseste pe toti nebunii raniti, unii cu maini rupte altii cu picioarele sii intreaba: – Ce ati patit?, unul dintre ei raspunde: -Doctore vezi linia aia trasata jos?, am incercat sa trecem pe sub ea

NEBUNU

“Intuneric… intr-un cimitir.. un gropar blazat sapa o groapa… noaptea, (ca ziua era prea alcolizat sa poata munci). Un schelet iese dintr-un mormint vecin si incearca sa-l sperie.. omu` scarbit.. mait trage doua fumuri din Carpati si-si vede de treaba.. Scheletul tot mai insistent .. nu renunta .. il ia prin invaluire.. si iar sare sa-l ingrozeasca.. Groparu` nimic.. .. scheletul .. dezamagit.. se indeparteaza si da sa sara gardul cimitirului.. Groparul pune mina pe lopata si-i fute una de-l darima de pe gard… “”Ridem, glumim.. da nu parasim incinta, da…?!”"”

ce zicetzi voi akm de adevaratelea:D

|-Care-i asemanarea intre un haker si un homosexual?? -Amandoi vor sa intre prin DOS!

nebun

| un nebun se pisa pe geam. vine directorul spitalului de nebuni iar el se opreste se duce dupa colt iar incepe.fuge directorul la nebun si intreba: -de ce va opriti cand trec? -crezi ca is prost sa ma tragi de pisat in jos?

NEBUNUL SUPER TARE BANC

“O echipa de zugravi au primit sarcina sa zugraveasca spitalul de nebuni. Unul dintre ei se duce la director si-i spune: – Dati-mi doi nebuni, mai putin nebuni, ca sa ne tina scara. Cand zugravii erau sus, unul dintre nebuni