Iluzionistul si papagalul

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
– Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
– Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
– Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! … si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
– OK! Ma dau batut. Unde p- -a mea ai ascuns vaporul ?

Iepurasul la brutarie

|Se duce iepurasul la brutarie: – Buna ziua, painici mici mici mici mici aveti? – Nu, raspunde brutarul. A doua zi vine din nou iepurasul: – Buna ziua, painici mici mici mici mici aveti? – Nu iepurasule, raspunde brutarul. A treia zi se gandeste brutarul: Ia sa-i fac 3 painici mici iepurasului. Vine iepurasul: – Buna ziua, painici mici mici mici mici aveti? – Da iepurasule. – Si cine vi le cumpara?

Sticla de votka sau chilotzeii??

|Iepurasul si ursul mergeau prin padure. Se intalnesc ei cu vulpea, care se muta in casa noua. – Mai baieti, nu vreti sa ma ajutati sa mut si eu mobila, ca am sa platesc bine! Baietii pun mana la treaba si pana la inserat termina. Vine si momentul platii. Vulpea intreaba: – Ei, acum ziceti ce vreti: o sticla de vodca sau jos chiloteii? Stau ei si se gandesc si intr-un sfarsit ursul alege sticla de vodca. Pleaca si dupa ce beau toata sticla, printre aburii betiei, iepurasul zice: – Hic… mai ursule… hic, ce baiat destept ai fost tu ca… hic… ai luat sticla de vodca, ca daca alegeai chiloteii ce palaria mea faceam cu ei: mie imi erau prea mari, tie prea mici…

trei caini

|Un doberman, un coker si un pekinez la veterinar. Dobermanul il intreaba pe coker: – Pentru ce-ai venit aici? – Eu musc tot: cearsaf, paturi, si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului. Am venit pt. injectia letala. Pekinezul: – Eu am venit pentru ca pis tot: patul, hainele si, cel mai, rau am facut pe locul unde dorm. Si am venit pt. injectia letala. Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman: – Tu pentru ce-ai venit aici? – Eu f** tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am f****-o si pe ea. Cokerul si pekinezul: – Si, injectie letala? – Nu, am venit sa-mi tai unghiile.

Lapte

|Un taran merge cu caruta prin Bucuresti,la care il opreste Garcea. -Seara!Aveti actele la dumneavoastra? -NU -Da auzi? Ce-i in butoaiele alea? -Lapte de Cocos. -Ia da si mie ma! -Poftiti! Dupa c bea Garcea de se satura ,taranu pleaca,zicand: -Diii Cocos,Diii!!!

iepurasul si tigaia ursului

|Iepurasul avea pofta de clatite. Cauta el prin casa cat cauta,gaseste toate ingredientele,dar nu are tigaie,asa ca se duce la urs sa imprumute. Pe dreum,el calculeaza ca ar face cam 40 de clatite. Pe la un sfert din drum,ce zice: – Daca imi cere ursu 10 clatite? lasa ca imi mai raman 30 de clatite,sunt de ajuns! Pe la jumatatea drumului,ce zice: -Daca imi cere ursu 20 de clatite? Lasa ca imi mai raman 20 de clatite,sund de ajuns! Pe la 3 sferturi din drum ce zice iepurasul: -Daca imi cere ursu 30 de clatite? lasa ca imi mai raman 10, sunt de ajuns sa imi fac pofta! La 20 de metri de casa ursului,ce zice iepurasul: -Dar daca imi cere ursul toate clatitele? Ce mai fac eu? Se enerveaza,se duce la urs la usa,bate la usa,raspunde ursul -Da iepurasule,ce este? -Stii ceva ursule? Imi bag p**a in tigaia ta!