Archiva Categoriei » Bancuri Animale «

Iluzionistul si papagalul

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! … si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
- OK! Ma dau batut. Unde p- -a mea ai ascuns vaporul ?

Elefantul si furnica

Un elefant si o furnica petrec o noapte impreuna. A doua zi cand se trezeste furnica gaseste elefantul mort. Plina de necaz spune:
-Fir-ar sa fie de treaba, pentru o singura noapte de placere trebuie sa platesc o viata intreaga sapandu-i groapa!

vrabiuta cu preludiu…

|Pe o creanga statea o vrabiuta… La un moment dat aparu un vrabioi si se aseza langa vrabiuta.Vrabiuta se trase mai lateral…Vrabioiu dupa ea…Vrabiuta se trase dinou…Vrabioiu dupa ea…Tot asa facu vrabiuta si vrabioiu pana se termina creanga si vrabiuta cazu intr-o balta… Morala: Cu cat e preludiul mai lung cu atat pasarica e mai umeda…

Film

|Doi purici,sot si sotie, iesau de la un film. Cand au iesit sotul intreaba sotia : -Mergem pe jos, sau luam un caine ?

3 broaste

|3 broaste pe lac: prima:oac a 2-a:oac oac a 3-a scoate pistolul si o impusca pe a 2-a mortal in cap prima catre a 3-a:de ce ai impuscat’o?? a 3-a:stia prea multe!

Arca lui Noe

Dupa ce au navigat ei ceva vreme peste ape, arca lui Noe a inceput sa se zgaltaie si era gata-gata sa se scufunde, clatinandu-se serios. Noe nu putea sa inteleaga ce se intampla, apele fiind calme. Asa ca decide sa mearga in vizita la animale. Aici descoperi problema: toate animalele faceau sex intr-o veselie. – Nu se poate asa ceva! Eu va salvez viata si asa ma rasplatiti? O sa scufundati arca! Toate animalele s-au oprit si l-au ascultat speriate. – De acum inainte fiecare pereche va primi o fisa cu ziua si ora la care pot face sex si care nu le respecta va fi aruncat peste bord. Dupa cateva zile maimutoiul incepe sa o tachineze pe maimuta: – Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Timp de 3 zile ii tot spune: – Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Maimuta nervoasa merge la Noe si ii povesteste: – Uite Noe, de 3 zile maimutoiul ma tot ameninta. Imi zice ca miercuri la ora 4 voi avea de suferit. Eu stiu ce se va intampla in acea zi insa nu se poate sa strige asa in gura mare. Ce vor spune prietenele mele? Noe merge la maimutoi sa ii ceara socoteala: – De ce o ameninti pe maimuta? Cum adica va avea de suferit? Ia spune-mi! – Pai… Am pierdut fisa la carti cand am jucat poker cu magarul…

Lupul, Vulpea si Porcul

Cad intr-o groapa un porc, un lup si o vulpe.Vulpea se uita in jur, “ooo, un porc – mancare, super, se uita in cealalta – Dreaq, un lup, ma va f–te nenorocitul, ei na, asta e, am de mancare, nu mor… Lupul se uita intr-o parte – “un porc, suuper, mancare!!! Se uita in “cealalta – o vulpe – suuper, am ce f–te!! Porcul se uita in jur, se intristeaza si zice: – Am inteles, o sa mor, o singura rugaminte am, dati-mi voie sa va cant inainte de moarte. Lupul – bine ma, haide, veseleste-ne! Porcul guita de se-auzi in toata padurea, venira repede vanatorii si ii impuscara pe lup si pe vulpe. Lupul zace pe moarte si se gandeste: ma frate, de haleala aveam, sex aveam, dreaq, AM MAI VRUT SI SHOW!.

“Caine rau”

|In spatele unei porti pe care scrie”caine rau”,se vedea un catelus mic si pufos.un om trece pe langa poarta si zice: -Cum de esti tu ma,un caine rau? La care cainele: -Sun lau pentru ca nu pap tot laptele!

stiti ce pasare nu se mananca?

|Stiti ce pasare nu se mananca?Raspuns : Cucul ca se sge :) )))

Testoasele

Trei testoase merg la pescuit…Tiptil, liptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele…Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John. John: “Bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea!” Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca si pleaca John… Trece o zi, doua…sapte…Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste: “Nu mai, c-am jurat ca nu mancam”… Mai trec zile…10, 20…dupa 30 zile se gandeau ele: “Mai, John n-a mers atat…imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!” Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis: “Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!