Iluzionistul si papagalul

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
– Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
– Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
– Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! … si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
– OK! Ma dau batut. Unde p- -a mea ai ascuns vaporul ?

iepurasul si tigaia ursului

|Iepurasul avea pofta de clatite. Cauta el prin casa cat cauta,gaseste toate ingredientele,dar nu are tigaie,asa ca se duce la urs sa imprumute. Pe dreum,el calculeaza ca ar face cam 40 de clatite. Pe la un sfert din drum,ce zice: – Daca imi cere ursu 10 clatite? lasa ca imi mai raman 30 de clatite,sunt de ajuns! Pe la jumatatea drumului,ce zice: -Daca imi cere ursu 20 de clatite? Lasa ca imi mai raman 20 de clatite,sund de ajuns! Pe la 3 sferturi din drum ce zice iepurasul: -Daca imi cere ursu 30 de clatite? lasa ca imi mai raman 10, sunt de ajuns sa imi fac pofta! La 20 de metri de casa ursului,ce zice iepurasul: -Dar daca imi cere ursul toate clatitele? Ce mai fac eu? Se enerveaza,se duce la urs la usa,bate la usa,raspunde ursul -Da iepurasule,ce este? -Stii ceva ursule? Imi bag p**a in tigaia ta!

Ursoaica

La scoala, ora de biologie : > -Copii, ne poate povesti cineva intamplari deosebite cu > animale ? > Georgica : > -Doamna profesoara, intr-o zi am plecat cu tata la padure > si acolo am gasit langa un copac un pui de pasare, mic si > golas, cazut din cuib. L-am dus acasa, i-am facut un cuib > intr-o maneca veche de cojoc, l-am hranit si puiul a > crescut, i-au crescut penele , era bland, dar toamna glasul > salbaticiei s-a facut auzit si puiul a zburat cu celelalte > pasari spre tarile calde ! > -Bravo Georgica, intr-adevar, o poveste deosebita ! > Ionel : > -Doamna profesoara, intr-o zi, unchiul meu care este > padurar, m-a luat cu el la padure. Acolo, intr-o taietura, > langa niste craci uscate , am gasit un pui mic, mic de > caprioara. Eu am vrut sa-l iau in brate , sa-l mangai, dar unchiul meu nu m-a lasat, mi-a spus ca mama lui este pe > aproape, nu l-a parasit! Si ,intra-adevar , dupa ce ne-am > ascuns , am vazut caprioara care s-a intors la pui si > impreuna au plecat in codru ! > -Bravo Ionel, frumoasa povestire ! > Bula : > – Doamna profesoara, bunicul meu e baci la o stana si > intr-o noapte , cu vreme mai inchisa, cu ceata, o ursoaica > mare a venit si a sarit in tarla la oi! Bunicu’ a sarit > la ea, sa o alunge si atunci ursoaica s-a ridicat in doua > labe si la prins pe bunicu cu brancile!Bunicu (nu-l > cunosteti pe bunicu, dar e un tip ca bradu, trait numa’ > la stana !) a prins-o si el in brate, s-a incordat, si a > trantit-o la pamant! Si daca tot era la pamant a si fu….> !!!! > -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai Bula, interesant !!!! asa > ceva chiar n-am auzit !!!!!!!!!!!! Si bunicul tau?? > -E bine, are 80 de ani, e tot la stana ! > -Dar ursoaica ? > -Nu mai stiu nimic de ea, dar bunicul gaseste in fiecare > dimineata in fata usii de la stana, ba un cosulet cu fragi , > ba unul cu zmeura !

SSSSSS

sarpele catre serpoaica : ssspune-mi ceva sssexi ! serpoaica : sssutien ! sarpele : ssspune-mi ceva ssi mai ssexi… serpoaica: ssslip sarpele : ssspunemi ceva ssi mai ssi mai ssexi… serpoaica : sssula sarpele : incearca cu P serpoaica : sssupa !

Rechinii

Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului. Vin rechinii si mananca tot ce misca.O singura tipa scapa. Seful rechinilor: – Rechin Micky, du-te dupa fata! Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora: – Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: – Rechin Picky, du-te dupa fata! Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala: – Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: – Rechin Bula, du-te dupa fata! Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand: – Sefu’, am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos! – Si? – Si-a inotat si mai repede.Si m-am ambitionat,si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos! – Si? – Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos! – Si? – Si mi s-a sculat carma si-am luat-o la dreapta…